Z ZDRAVJEM POVEZAN VEDENJSKI SLOG 2024

                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Spoštovani,

pred vami je spletni vprašalnik raziskave Z zdravjem povezan vedenjski slog 2024, ki jo izvaja Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ). Namen raziskave je pridobiti nove podatke o vedenjih in navadah, ki lahko na naše zdravje vplivajo pozitivno ali pa ga ogrožajo.

Vaše sodelovanje v raziskavi je prostovoljno. Ker vi in vaše gospodinjstvo predstavljate številna druga gospodinjstva v Sloveniji, je zelo pomembno, da si vzamete čas in odgovorite na vsa vprašanja.
 
Vsi podatki, zbrani s to raziskavo, bodo popolnoma zaupni in skrbno varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679). Uporabljali se bodo izključno v statistične namene (objavljeni bodo le v obliki skupnih, združenih podatkov).


Za izpolnjevanje vprašalnika je potreben vnos gesla, ki je naveden v vabilu, ki ste ga prejeli po pošti. S klikom na gumb "Naslednja stran" nato pričnete z izpolnjevanjem vprašalnika.  Nekateri možni odgovori so zapisani v moški slovnični obliki, vendar veljajo za oba spola.

Vnesite svoje geslo:

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>