0%
100%

Hrup in zdravje v šolah

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:

  • Ime
  • Email
  • Lokacija

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje na področju okoljskega hrupa in zdravja posebno pozornost posvečamo vplivom hrupa na zdravje in počutje otrok.

Zavedamo se, da je reševanje problematike hrupa lahko zahteven, dolgotrajen in drag proces. Zato želimo v sodelovanju z vami poiskati dobre ideje in rešitve, ki so se že izkazale za izvedljive in učinkovite ter poskrbeti za izmenjavo informacij med šolami. Namen naše pobude je spodbuditi delovanje šol pri zmanjšanju izpostavljenosti hrupu v šolah in poskrbeti za seznanjanje otrok o možnih posledicah hrupa na njihovo zdravje. Izpostaviti želimo tudi pogosto in dolgotrajno poslušanje glasne glasbe ter načine za zaščito sluha.


Prosimo, da vprašalnik izpolnite 1x od začetka do konca. Anketo končate s klikom na gumb Konec.

Z izpolnjevanjem vprašalnika pričnete tako, da kliknete na Naslednja stran.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>