1KA virtualna domena

 

Uporabniki lahko poleg splone uporabe rabe storitve spletnega anketiranja 1KA na domeni anketa.nijz.si izberejo tudi prilagojene oblike.

 

Na 1KA streniku se lahko za vse ankete doloenega uporabnika izdela virtualna poddomena na domeni 1ka.si (npr. xyz.1ka.si), lahko pa tudi poddomena uporabnikove domene (npr. 1ka.podjetje.zz ali anketa.podjetje.zz) ali povsem poljubna domena (npr. xxx.yyy.zz), ki je nato vidna uporabniku (upravljavcu ankete) pri urejanju anket ter respondentom pri izpolnjevanju vseh uporabnikovih anket.
 

Lastnikom virtualnih domen se avtomatino dodeli status managerja, kar pomeni tudi monost registracije lastnih uporabnikov, njihovo urejanje in nadzor. Omogoeno je tudi dodeljevanja lepih URL naslovov, ki so bolj poljudni in razumljivi (npr. anketa.nijz.si/anketa) in uporabo 1KA sistema za masovno poiljanje email vabil v kombinaciji z lastnim strenikom (SMTP).


Osnovna prednost uporabe na virtualni domeni je aurnost (procesi dejansko potekajo na isti matini 1KA namestitvi kot je na domeni anketa.nijz.si, kjer je nameena zadnja verzija 1KA) ter stalna in profesionalna strenika podpora. Slabost so minimalni tehnini stroki, stroki in nekatere omejitve pri funkcionalnostih, ki jih ima 1KA administrator.

 

Za virtualno domeno je potrebno izpolniti OBRAZEC >>. V primeru, da ni odziva v enem delovnem dnevu, kontaktirajte kot je navedeno v pomoi >>.

 

Povezave: