Pogosta vpraanja

Vpraanje Moja anketa je izginila
Odgovor


Nikoli se e ni zgodilo, da bi anketa enostavno izginila. Vse dosedanje teave kaejo, da gre v takih primerih za eno izmed naslednjih monosti:
 

  • Anketo ste naredili kot testni uporabnik. V tem primeru obstaja tveganje, da je anketa izbrisana, saj se kot testni uporabnik lahko prijavi vsak, prav tako ima vsak vpogled v anketo ustvarjeno kot testni uporabnik. Tu vam bo v pomo pogosto vpraanje Ali lahko testno anketo prenesem v lasten profil?.

  • Mono je, da ste jo kdaj sami (pomotoma) izbrisali, oziroma so jo lahko izbrisali drugi uredniki ankete, ki ste jih izbrali. V takem primeru jo lahko najdemo, vendar e se je to zgodilo ve kot dva tedna nazaj, morajo anketo rono restavrirati programerji, kar spada med plaljive storitve. Ve o tem si lahko preberete v pogostem vpraanju Stroki dodatnih storitev.

  • Vasih pikotki omejujejo vpogled (npr. zaradi nadgradnje aplikacije 1KA). Najprej izberite monost ponovnega nalaganja (tipka F5), e to ne pomaga, pa v brskalniku izbriite pikotke in poskusite ponovno.

  • Anketo ste naredili na neki drugi strani (npr. test.1ka.si) ali celo v kakem drugem orodju (npr. Survey Monkey).

 

Povezave:

 

Print

Pogosta vpraanja (110)