Pogosta vpraanja

Vpraanje Koliko asa anketa ostane shranjena in koliko asa je aktivna?
Odgovor

 

Ko v 1KA ustvarite anketo, vam je ta na voljo trajno (seveda samo vam). Nahaja se tako na spletnem mestu kot v naih arhivih (npr. e bi jo pomotoma sami izbrisali). Navedeno velja za vse ankete na streniku 1KA, ne glede na nadgradnje in morebitne prilagoditve uporabniku (npr. poddomene in virtualne domene).

 

Vsaka anketa se privzeto aktivira za obdobje treh mesecev. Trajanje lahko poljubno spremenite v zavihku 'OBJAVA' - 'Nastavitve', kjer anketo tudi aktivirate, s klikom na 'Datum zakljuka ankete'.

 

Prav tako lahko anketo sami kadarkoli deaktivirate v zavihku 'OBJAVA' - 'Nastavitve', kar pomeni, da respondenti ne bodo ve mogli odgovarjati nanjo, vi boste pa e vedno imeli dostop do urejanja, podatkov in analiz. Na istem mestu lahko anketo spet aktivirate, e se kasneje odloite za ponovno zbiranje podatkov.

 

as trajanja ankete lahko spreminjate tudi v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve', kjer izberete monost 'Aktivnost / trajanje'. Poleg asovne omejitve, lahko tukaj nastavite tudi omejitev tevila odgovorov. 

 

Povezave:

Print

Pogosta vpraanja ()