Prironiki

Naslov Napredno dodajanje slike kot odgovora
Vsebina


Pri vpraanjih tipa kategorija - en odgovor in kategorija - ve odgovorov lahko vklopite napredno dodajanje slike kot odgovora in tako z enim klikom naloite sliko, ki se prikae kot odgovor.


e elite vklopiti to monost, kliknite na vpraanje, za katerega elite to nastaviti. Na desni strani se vam odpre urejevalnik vpraanja.
 

V urejevalniku se na zavihku 'Osnovno' pod 'Kategorije odgovorov' nahaja monost 'Slika kot odgovor'. e obkljukate to monost, se vam bo na levi strani pred besedilom vpraanja prikazala ikona za dodajanje slike
 

S klikom na ikono se vam odpre okno 'Image info', kjer lahko vpiete URL elene slike ali kliknete na ikono ob polju 'Naloi sliko' in naloite sliko iz svojega raunalnika.

Pri dodajanju slike iz svojega raunalnika se odpre novo okno. Kliknete na 'Choose file', iz direktorija na svojem raunalniku izberete eleno sliko in nato kliknete 'Open'. V vnosnem polju ‘URL’ se izpie URL vae slike, ki je bila s tem naloena na strenik 1KA. Naloeni sliki lahko poljubno nastavite tudi postavitev in velikost. V vpraanje/odgovor jo dodate s klikom na gumb 'OK'.Povezave:
 
Print

Prironiki (120)