Nacionalna raziskava o zdravju in zdravstvenem varstvu 2019

Spoštovani,

 

Pred vami je Nacionalna raziskava o zdravju in zdravstvenem varstvu 2019, ki jo izvaja Nacionalni inštitut za javno zdravje. Namen raziskave je ugotoviti, kakšno je zdravstveno stanje prebivalcev, kako pogosto uporabljamo različne zdravstvene storitve in kakšen je naš življenjski slog, povezan z zdravjem. 
 

Vaše sodelovanje v raziskavi je prostovoljno. Vljudno vas prosimo, da odgovorite na naša vprašanja, saj je za kakovostne rezultate vsak odgovor zelo pomemben in bo prispeval k zanesljivosti podatkov za celotno državo.

Vsi podatki, zbrani s to raziskavo, bodo popolnoma zaupni in skrbno varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 67/07) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679). Uporabljali se bodo izključno v statistične namene (objavljeni bodo le v obliki skupnih, združenih podatkov).
 

Za izpolnjevanje vprašalnika je potreben vnos gesla, ki je naveden v vabilu, ki ste ga prejeli po pošti. Nato pa s klikom na gumb Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem vprašalnika. Nekateri možni odgovori so zapisani v moški slovnični obliki, vendar veljajo za oba spola.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo!
 

Vnesite svoje geslo:

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>