0%
100%

Vprašalnik o vaši izkušnji z obravnavo v specialistični ambulanti

Vprašanja se nanašajo na vaš obisk v specialistični ambulanti, ki deluje v okviru javnega zdravstvenega sistema. Zdravstvena dejavnost in ustanova, v kateri deluje specialistična ambulanta, ki ste jo obiskali, sta navedeni na začetku naslednje strani.

Prosimo vas, da pri reševanju označite polje pred ustreznim odgovorom. Včasih vprašanje ni prilagojeno vaši osebni situaciji. Na primer, morda niste bili deležni določenega dela obravnave. V tem primeru označite odgovor ''Vprašanje ne velja zame'', ''Ne vem'' ali katero drugo dodatno odgovorno možnost, ki jo vprašanje ponuja. Če slabše vidite ali vprašalnik težje razumete, naj vam pri izpolnjevanju kdo pomaga. Vsekakor pa naj bodo odgovori vaši.

Za izpolnjevanje vprašalnika je potreben vnos gesla, ki je naveden v obvestilnem pismu, ki ste ga prejeli v kuverti. Nato pa s klikom na gumb Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem vprašalnika.

Vnesite svoje geslo:

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>