0%
100%

Vprašalnik o vaši izkušnji z obravnavo v bolnišnici

Pred vami je vprašalnik o izkušnji z zadnjo zdravstveno obravnavo, ki ste jo imeli v bolnišnici. Oddelek in bolnišnica, v kateri ste imeli obravnavo, sta navedena na začetku naslednje strani.

Prosimo vas, da pri reševanju označite polje pred ustreznim odgovorom. Včasih vprašanje ni prilagojeno vaši osebni situaciji. Na primer, morda niste bili deležni določenega dela obravnave. V tem primeru označite odgovor ''Vprašanje ne velja zame'', ''Ne vem'' ali katero drugo dodatno odgovorno možnost, ki jo vprašanje ponuja. Če slabše vidite ali vprašalnik težje razumete, naj vam pri izpolnjevanju kdo pomaga. Vsekakor pa naj bodo odgovori vaši. Besedi zdravnik in medicinska sestra se uporabljata za oba spola.

Za izpolnjevanje vprašalnika je potreben vnos gesla, ki je naveden v obvestilnem pismu, ki ste ga prejeli v kuverti. Nato pa s klikom na gumb "Naslednja stran" pričnete z izpolnjevanjem vprašalnika.

Vnesite svoje geslo:

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>