0%
100%

Študentska prehrana (Dober tek, študent!)

Živijo,

na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje v sodelovanju s partnerjem Zvezo potrošnikov Slovenije izvajamo anketno raziskavo Dober tek, študent!. Z anketo želimo dobiti podatke o tem, kako se študentje prehranjujete, na podlagi česa se odločate za izbiro ponudbe oz. ponudnika, kako zadovoljni ste s trenutno ponudbo prehrane na študentske bone in kakšne spremembe na tem področju si želite.

Tvoje sodelovanje nam je zelo pomembno, saj želimo pridobiti čim bolj aktualne informacije. S svojimi odgovori lahko pomembno vplivaš na organizacijo študentske prehrane, saj je eden izmed ciljev nacionalne strategije Dober tek, Slovenija! tudi izboljšanje kakovosti prehrane študentov. Rezultati bodo zato v pomoč odločevalcem pri morebitnem preoblikovanju sistema subvencionirane študentske prehrane.

V raziskavi lahko sodelujete vsi, ki ste polnoletni in imate status študenta. Sodelovanje v anketi je prostovoljno in anonimno, svoje sodelovanje lahko zato kadarkoli brez posledic prekineš. Za izpolnjevanje ankete boš potreboval/a približno 5 minut.

Pridobljeni rezultati bodo v združeni (agregirani) obliki služili v raziskovalne namene projekta Dober tek, študent! ter magistrske naloge na študiju Prehrana na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Rezultati bodo dostopni v raziskovalnem poročilu in v omenjeni magistrski nalogi.

Veselimo se tvojega sodelovanja in te lepo pozdravljamo!

NIJZ in ZPS

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>