0%
100%

Priporočila za zaščito pred UV sevanjem - za mladostnike in odrasle

Zdravo,
 
pripravili smo vprašalnik, na podlagi katerega lahko anketiranec pridobi sebi prilagojena individualna priporočila za zaščito pred soncem oziroma UV sevanjem. Z odgovori na vprašanja si lahko določimo svoj fototip kože in ugotovimo, ali bi bilo naše dosedanje izvajanje zaščite pred UV sevanjem treba še izboljšati.
 
Na podlagi odgovorov se v zaključku poleg določitve našega fototipa oblikujejo nam prilagojena individualna priporočila za zaščito pred soncem oziroma UV sevanjem, oboje v pdf dokumentu. Zraven pa je navedena tudi povezava do kratkega filmčka »O ultravijoličnem sevanju in njegovih učinkih na zdravje«. Ogled 3 in pol minutnega filmčka priporočamo, saj na prijazen način prikaže osnovna dejstva o UV sevanju in njegovih učinkih na zdravje.
 
Vprašalnik je zaupen in zagotavlja anonimnost.
 
Čas izpolnjevanja: do 10 minut.
Čimprej izpolnimo anketo!


S klikom na naslednjo stran pričnemo z izpolnjevanjem vprašalnika.
V primeru, da prekinemo z reševanjem, se nam pri ponovnem kliku na povezavo odpre nov vprašalnik. Zato je pomembno, da ga izpolnimo od začetka do konca.  

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>