0%
100%

Odnos mladih do zagorelosti

Spoštovani,

raziskavo o odnosu mladih do zagorelosti smo pripravili na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ).
Sodelovanje v raziskavi je prostovoljno, anketiranje je anonimno.
Podatke iz ankete bomo uporabili izključno za njihovo obdelavo v okviru raziskave, s katero želimo ugotoviti, kakšen odnos imate mladi v Sloveniji do zagorelosti in za primerjavo z rezultati podobne raziskave izpred šestih let.

Z veseljem sporočamo, da je pričujoča anketa nadgrajena. Kot rezultat obdelave izbranih odgovorov na vprašanja anketirancu namreč na koncu ponudi pdf dokument – gradivo z individualnimi priporočili za pravilno ravnanje glede zaščite pred UV sevanjem.

Želimo si, da bi raziskava uspela in da bi bili napotki v zaključnih gradivih odraz resničnega stanja. Zato te prosimo, da na naslednja vprašanja odgovarjaš skrbno in iskreno. V primerih, ko boš izbral-a odgovor "drugo", le-to, prosimo, tudi pojasni.
Vnaprej hvala za sodelovanje.

Prosimo, če si vzameš nekaj minut in s klikom na Naslednja stran pričneš z izpolnjevanjem ankete.
Predstavniki Centra za zdravstveno ekologijo, NIJZ

V primeru, da prekineš z reševanjem, se ti pri ponovnem kliku na povezavo odpre nova anketa. Zato predlagamo, da anketo izpolniš od začetka do konca. Vzela ti bo okoli 10 minut.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>